Friday, January 13, 2012

::BELATED 2012::

ASSALAMUALAIKUM semua!!!!
salam JUMAAT, penghulu segala hari
salam TAHUN BARU  2012 jugak walaupun dh almost setengah bulan in JANUARI
tapi tahun baru tetap tahun baru


HAPPY NEW YEAR!!!!

sebenarnya, (in my personal feeling) tak sangka boleh hidup sampai tahun 2012
bukan sebab rase dh tua ke or sebab apa2
tp mase kecik2 dulu bila org sebut 2011 ke 2012 ke 2013 ke
rasa mcm lamenya nak sampai ke tahun tu
boleh ke dunia ni sampai ke tahun 2012


adakah saya secomel baby ni masa berfikir kecik2 dulu??!! ;-D


sebab mase tu tak mengira pun berapa jarak tahun mase tu ngn 2012
but now here we are
IN 2012
and i'm SOON going to reach 22
which i don't think i look like one ;-D


dah nak 22 tahun dh umur saya~


and akan try untuk be a little bit more mature
tak nak la mature sgt kan nnt org kata 
'MATANG SEBELUM UMUR' la pulak kan
@_@
and akan try jugak untuk update blog ni sebanyak yg mungkin
bukan untuk buang masa
tp untuk memenuhi masa2 rehat yg ada
i'll just scribble apa yg terlintas dlm otak n stop bila dh ketandusan idea
i think that's one of the way to not take soooo much time writing a blog
sekarang ni pun sbnrnya nk pegi somewhere 
but with no transport.....
(kereta sendiri takda, nk sewa kereta pulak tuan punmya kereta tak balas)
(mcm tak sudi pulak kte nk bagi die duit)
......apa pun tak boleh
takpe la kena la pegi naik teksi je


kalau dapat bwk ni 10 minit je bleh sampai KBMALL!!!! hihi


tp last2 kena naik ni je sebab yg atas tu tak mampu~~



Ooooohhh!!!! actually nak mintak opinion kawan2 about something
takda la penting sgt tp saja2 je nak bertanya2 n beramah mesra
but in the next update eh??
nak mandi dulu nnt kawan marah sbb lambat ;-D
assalamualaikum~

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete